VOLKOREN GRANEN
GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS
100% BIOLOGISCH
GLUTENVRIJ
 
ONTDEK ONZE PORRIDGES
BIOLOGISCH, LEKKER EN GEZOND,
EN DAT IS NOG NIET ALLES...
 
GELUKKIGE BUIK
 

DIT IS WAT "NO COMPROMISE" BETEKENT:

  • 100% BIOLOGISCH

  • VOLKOREN ONTBIJTGRANEN

  • ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERs! GEDROOGDE VRUCHTEN GEVEN VEEL SMAAK.

  • GlutenVRIJ

  • Haver helpt met het reduceren van uw slechte cholesterol en verlaagt de insuline levels

  • rijk aan vezels

  • Vegan

  • Bij aankoop van een box Felix Venter’s porridge doneren wij een maaltijd aan een schoolkind in nood

Niemand heeft ooit de wereld veroverd op een lege maag.

Ons concept is rechtdoorzee: aarde, zonlicht en regen zorgen er samen voor dat de haver groeit. Deze haver wordt gebruikt voor simpele recepten vol gezonde volkoren granen, rijp gedroogd fruit en krachtige zaden waaraan geen enkele suiker is toegevoegd.

 

Felix Venter’s ontbijtjes geven u het gevoel van vrijheid en balans. Ze voorzien u van de nodige energie voor alle mogelijke avonturen. Onze porridges zijn er voor u: of u nu een berg wilt beklimmen, een lange werkdag voor u heeft of een dutje wilt doen in de schaduw van een machtige boom.

 

Dit is waar Felix Venter’s voor staat in het Latijn: een gelukkige buik.

INSPIRATIE VOOR RECEPTEN
 
 
MARY'S MEALS

WAT DOET Mary's Meals?

Titre 1

Mary’s Meals is een liefdadigheidsinstelling die over de hele wereld projecten opzet om schoolkinderen te voeden. Dit gebeurt in gemeenschappen waar honger en armoede kinderen ervan weerhouden om goed opgeleid te worden.

 

Mary’s Meals begon in 2002 met het voeden van 200 kinderen in Malawi. Vandaag de dag voorziet de liefdadigheidsinstelling meer dan 1,3 miljoen kinderen van maaltijden in 17 verschillende landen.

 

Het is een simpel idee dat werkt. Een dagelijkse maaltijd in de leeromgeving van het kind stelt hen – die anders werden gedwongen om te werken, bedelen of stelen - in staat om naar school te komen en te studeren, wat hen uit armoede kan bevrijden.

 

Voor elke verkochte box Felix Venter’s porridge wordt maandelijks een bedrag dat gelijk staat aan een maaltijd gedoneerd aan Mary’s Meals.

ONS PARTNERSCHAP

Felix Venter's heeft ervoor gekozen om samen te werken met Mary's Meals en om een maaltijd te schenken voor elke verkochte box porridge. We denken dat de wereld een betere plek wordt als iedereen fatsoenlijk kan eten. We hebben hier zoveel dat we het kunnen delen met hen die het nodig hebben.

WILT U MEER TE WETEN KOMEN OVER MARY'S MEALS? nEEM DAN EEN KIJKJE OP DE WEBSITE.

Marys Meals horizontal logo 1.jpg

Felix Venter's

Rue du Monastère 12  

1000 Bruxelles Belgique

email : bonjour@felixventers.com
phone : +32 (0) 2 80 88 864